RPL Designs Website

Website RPL designs

De nieuwe website voor RPL Designs is klaar. Eindelijk hoor ik jullie denken, een nieuwe website voor RPL designs. Dat was inderdaad nodig dat weet ik wel. Het is net zoals bij de tuinman of de kapper als je druk bent schuif je dat steeds voor je uit en als je er dan voor gaat zitten komt er weer iets tussen. Maar nu was het genoeg ik moest echt een nieuwe website.

RPL Designs WebsiteHet voordeel is dat we nu ook direct de dingen hebben aangepakt die belangrijk zijn en de laatste trends in webdesign hebben toegepast op onze eigen website. De beveiliging direct naar de juiste waarden, mobiel en tablet beter beeld. Makkelijk bij te houden en aan te passen want het is WordPress.

De diensten die ik verleen vanuit RPL kan ik nu ook beter visualiseren en dat is misschien  wel het grootste voordeel. Nu ben ik druk met het schrijven van de laatste teksten en het verzamelen van afbeeldingen om dat allemaal goed uit te leggen. De komende periode komt er dus regelmatig iets nieuws op de site en zeker de dingen die we met de nieuwe in-huis digitale drukkerij kunnen maken krijgen daar een mooie plek.

Ook voor de websites die we maken kunnen we nu veel makkelijk een plekje maken en linken naar de projecten waar we aan werken. Of ik social media ga toevoegen weet ik nog niet, tot nu toe zie ik daar voor mijn eigen bedrijf nog niet echt voordelen in. Beeldmateriaal wat we maken en bewerken natuurlijk wel. Daar is deze nieuwe website prima geschikt voor.

 

Website tegen een laag vast bedrag per maand.

Wat ik wel alvast kwijt wil is dat we voor klanten een mooi nieuw product aan het maken zijn waarbij het websitedeel compleet door ons wordt verzorgd tegen een vast  laag maandbedrag. Deze websites zullen ook allemaal aan de nieuwste technieken voldoen en makkelijk bij te werken zijn. Waarom zouden we moeilijk doen als het makkelijk kan.

Groetjes Campbell.


Reacties

Geef een reactie

Translate »