Website

Website RPL Design maakt websites op Ijburg

Website

Websites zijn niet meer weg te denken uit deze tijd, ze gaan langer mee dan social media en zijn bepalend voor de vindbaarheid van uw bedrijf. RPL Designs maakt websites in HTML, CCS en PHP. Deze websites werken met diverse CMS systemen of helemaal zonder, net waar u zich het beste bij voelt. U kunt de website zelf onderhouden of wij kunnen dat voor u verzorgen.

CMS systeem voor Websites

Voor websites zijn er verschillende oplossingen die allemaal hun eigen aanpak en mogelijkheden hebben. WordPress is de meest gebruikte en de verhalen over het hacken van een website horen wij ook. Alleen door de juiste hosting te combineren met het juiste CMS kunnen die risico’s beperkt worden tot een minimum. Het opslaan van gegevens van bezoekers doen wij op de meest veilige manier waarmee u direct voldoet aan de eisen van de AVG. Maar ook Mod-X, Magento, Presta en pure PHP websites en webshops kunnen we voor u verzorgen.

Webshops

Een webshop is een aanvulling op een functionele website waardoor de website de optie top verkopen van diensten en producten toe voegt. Een catalogus online waaruit de bezoeker zonder omwegen bestellingen en betalingen kan doen. Als de webshop goed werkt kan dat extra omzet voor ondernemers betekenen. Een extra voordeel is dat de openingstijden en bereikbaarheid van ondernemers daardoor verbeterd.

Hosting

De hosting kunt zelf organiseren waarbij wij u adviseren en begeleiden maar wij kunnen het ook voor u regelen op onze servers. Deze severs voldoen aan de hoogste eisen, zijn voorzien van de laatste updates en zijn voorzien van SSL certificaten.

Domeinregistratie

Van .nl tot .design, alle extenties kunt u bij ons registreren. De kosten hangen af van de extensie die u kiest. Door onze ervaring en kennis van de markt weten wij welke mogelijkheden er zijn en misschien nog belangrijker, we weten hoe we dezen kunnen laten werken. Kijk voor een overzicht van top Level domeinnamen en landen op deze pagina van Wikipedia.

Bent u op zoek naar een bouwer of naar goed advies? Neem contact op…

Translate »