Klanten

Scheepswerf Brouwer

Wed. K. BROUWER Scheepswerf is een allround scheepswerf die kan terugblikken op een jarenlange ervaring op het gebied van scheepsonderhoud, -reparatie en -restauratie. Dankzij een goed samenwerkend en vast team… Lees verder →

Beverweerd foto’s

Spontane actie; een verzameling negatieven (30.000 st) inscannen en op een site plaatsen Beverweerd.eu om deze beschikbaar te maken aan de oud leerlingen van Internationale School Beverweerd. Dit betreft foto’s… Lees verder →

VASS Nederland

Nieuwe huisstijl mogen ontwikkelen, iets waar we weer trots op zijn.

Sushi de Luxe

Wat begon met een eenvoudige keuken groeide in de afgelopen paar jaar succesvol uit tot de nummer 1 sushi delivery van de regio Almere.

Ventilatie NL

Ventilatiesystemen moeten regelmatig worden gereinigd. VentilatieNL zorgt voor een professionele reiniging en deskundig onderhoud van uw hele ventilatiesysteem.

Weidevenne

Winkelcentrum Weidevenne ligt centraal in de wijk Weidevenne in Purmerend. Kom winkelen & shoppen en genieten van een hapje en een drankje.

Alfa en Zorg

Alfa & Zorg biedt u zorg en ondersteuning bij het huishouden en andere taken. Zo kunt u zolang mogelijk zelfstandig in uw eigen vertrouwde omgeving blijven wonen.

Translate »