Het perfecte plaatje

Voor het maken van het perfecte plaatje is de drone inmiddels niet meer uit het pakket van de fotograaf te weg te denken. De drone geeft de mogelijkheid om bovenin een fabriekshal afbeeldingen te maken die je anders met gevaarlijke en tijdrovende opstellingen moet realiseren. Even een aanpassing van de hoek tijdens het maken van de shots is nu een druk op de knop. Vroeger was dat een hele nieuwe stelling opbouwen of met een liftbak de hal doorrijden. Op verzoek kunnen wij met verschillende drones met ieder hun eigen specifieke kenmerken en mogelijkheden op locatie afbeeldingen maken. Dat kan zelfs buiten openingstijden zodat we het proces niet in de weg zitten. Neem contact met ons op voor een afspraak

Zo komen we snel en vooral kosten efficient tot de mooiste afbeeldingen.

Verschillende drones voor het perfect plaatje.

Stabiel filmen in uw bedrijf.

Het lijkt een beetje overdreven, maar dat is het zeker niet, iedere drone heeft zijn specifieke voordelen en nadelen. Daarom hebben we verschillende drones om de zo goed mogelijk passende oplossing te bieden. Minimaal benodigde lichtsterkte en vliegtemperatuur zijn en paar van de voorbeelden die deze keuze bepalen.

Met de Go Pro hebben we ook de stabiele oplossing om een stabiele en soepele walk-true door uw magazijn te filmen. Dat kan doordat deze als extra optie een handgreep heeft waar de gimbal met de Hero 6 in kan.  Op deze manier kunnen we met beelden in 4K filmen tot 60 frames per second (fps).

De mavic Air is speciaal geschikt om door hele smalle ruimtes te vliegen waar de wind beperkt moet blijven om bijvoorbeeld het proces niet teveel te verstoren.

Alle drones die wij gebruiken beschikken over hoge resolutie en een 3 as gimbal voor stabiele en soepele beelden.

Klassieke fotografie

Natuurlijk hebben we ook contacten met verschillende fotografen op verschillende locaties met ieder zijn eigen specialisatie. Of het nu gaat om afbeeldingen voor uw menukaart of van uw personeel. Wij kunnen dat op locatie of in een van de studios organiseren. Heeft u modellen nodig? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Translate »