Printen en kopiëren met de digitale drukkerij

Printen en kopiëren zonder toestanden, het spreekt voor zich dat onze digitale drukkerij dat kan. Waar dit systeem ook in uitblinkt, is in de ondersteuning van de meest uiteenlopende  soorten media: formaten van A6 tot SRA3, grams gewichten van 52- tot 300-grams, zelf gedefinieerde formaten en banners tot maar liefst 1,2 m lang.

In onze digitale drukkerij is veel mogelijk. Snelheid en een uitstekende service in zakelijk drukwerk samen met scherpe prijzen zijn de belangrijkste troeven. Met zakelijk drukwerk bedoelen wij objecten of producten van hout, plastic, metaal of een halffabricaat die u wilt laten bedrukken of welke andere vorm van verwerking met uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam, zodat u altijd goed herkenbaar bent. Denkt u maar eens aan verpakkingen, verpakkingsmaterialen, relatiegeschenken, banners, vlaggen, terrasafscheidingen, zonneschermen en eigenlijk alles wat u kunt verzinnen. Een goede herkenbaarheid verhoogt de kans op meer klanten, want deze vorm van reclame trekt altijd meer aandacht. Met een team van fijne en deskundige mensen leveren wij topkwaliteit. Zoekt u een ervaren digitale drukker, dan heeft u bij RPL Desings een betrouwbare partner gevonden.

Open uw ogen voor een perfecte printkwaliteit

Dankzij onze digitale drukkerij in hoge kwaliteit krijgt u de meest hoogwaardige afdrukken. Of het nu gaat om kleine oplages, gepersonaliseerd drukwerk en ander digitaal drukwerk
Als digitale drukker kan RPL Designs zeer kleine oplages drukken en ook gepersonaliseerd drukwerk, printing on demand en andere vormen van variabele printing verzorgen. Gepersonaliseerd drukwerk kan tot wel 20% meer respons opleveren dan niet gepersonaliseerd werk? Een bijkomend voordeel is door de lage startkosten kunt u afgepast bestellen, daardoor blijft u niet zitten met drukwerk dat niet meer gebruikt wordt … wel zo duurzaam!

Alle soorten en maten boeken, folders, brochures, visitekaartjes, ansichtkaarten vanaf oplage 1 op de fraaiste papiersoorten? RPL Designs verzorgt uw digitale drukwerk snel en volgens de strengste normen. Gewoon omdat wij dat kunnen.  Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak dan laten we u graag van alles zien!

Professionele afwerking voor een perfect resultaat

Wij bieden u de meest uiteenlopende professionele afwerkingsmogelijkheden, die u niet zomaar bij iedereen zult vinden: van nieten en vouwen tot het maken van kanten-klare brochures. Een handige oplossing voor hand-outs, mailings en folders.

Translate »